top of page
Vi har hatt gleden av å jobbe med disse produksjonsselskapene:

 

Filmkameratene 

 

Filmkameratene er et norsk produksjonsselskap innen film, video og TV-programmer. Selskapet ledes av John M. Jacobsen, og har siden det ble etablert i 1986 jobbet med filmer som Max Manus, Trolljegeren, Victoria, Børning-filmene, Løvekvinnen og Kings Bay. De står også bak TV-suksessen Kampen om tungtvannet.

Paradox 

 

Selskapet har jobbet både med reklame og fiksjon, men har forlatt reklame til fordel for film og TV.
 

Paradox har markert seg med en rekke sterke filmer de senere år. Flere av filmene har oppnådd glitrende kritikker og tiltrukket seg et stort kinopublikum. De står bak filmer som Kraftidioten, En ganske snill mann, Tusen ganger god natt, De Usynlige, Hawaii, Oslo, Birkebeinerne og Kongens Nei.  

74 Entertainment 
 

74 Entertainment ble i 2014 stiftet av filminvestorene Geir Henning Eikeland, Stig Hjerkinn Haug og produsent Kjetil Omberg. Selskapet har som hovedfokus å lage kommersiell spillefilm for et stort norsk publikum, men jobber også mye mot det store utland med faste partnere. Selskapet står blant annet bak Død Snø-filmene.

74 Entertainment har sikret seg rettighetene på flere prosjekt med stort potensiale som er i utvikling, hvorav en av dem er en ny versjon av klassikeren Norske Byggeklosser.

bottom of page